Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

Virksomhedsvagt

Som virksomhedsvagt er dialog med andre mennesker naturligvis en forudsætning for at løse eventuelle problemer eller udfordringer. Om det er i et storcenter, en butik eller en større virksomhed gør ingen forskel. Hvis ikke vagterne kan kommunikere, kan de ikke løse problemerne.

Opgaven som virksomhedsvagt adskiller sig naturligvis en del fra det mere hårde arbejde på gaden, og vagten fokuserer derfor på andre vigtige parametre end konflikløsning og uro.
 
Virksomhedsvagten fornemste opgave er, at servicere virksomheden, således at vagten fremstår som en ambassadeur for virksomhedens kultur og værdinormer.
 
Virksomhedsvagten skal derfor integrere sig i virksomheden, således at han bliver en naturlig del af den.Derfor kalder vi denne type vagtløsninger for servicevagt ud fra devisen om, at hvor der er behov for kommunikation, er der behov for service. Alene det at tage sig tid til en snak er en service, og når dialogen samtidig er målrettet mod at løse et problem på fredelig vis, bliver servicen proaktiv.

Som kunde i Euro|Code kan du anvende servicevagtalle de steder, hvor der er behov for målrettet og service-orienteret kommunikation. Typisk et sted hvor der er mange mennesker såsom butikker, indkøbscentre,messermed videre.

Vores tilstedeværelse kan skaleres og tilpasses omstændighederne. Eksempelvis i form af runderinger mellem flere afdelinger af en butikskæde, hvilket giver en høj grad af synlighed i et givent område. Vagten kan tilkaldes når som helst, og udgifterne til sikkerhed kan fordeles mellem forskellige butikker. Der kunne dog også være tale om en fast vagt-tjeneste i butikken, så vagten er synlig hele tiden.

Vagternes hovedopgave er gennem synlighed og proaktiv dialog at forhindre såvel internt og eksternt tyveri som voldsepisoder.

Med servicevagt får du et specialiseret produkt med en effektiv forebyggende effekt.

Døgnåbent alarm-nummer:
70 222 911

Euro|Code A/S
Lyngby Hovedgade 27, 3. sal
2800 Lyngby
Email :
Fax : 45 87 45 01

 

Copyright © Euro|Code - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN.